COOLER MASTER, hladilnik NotePal U2 PLUS


Kategorija: Hladilniki
Dobavljivost: 5 na zalogi
Cena: 31,99 €

Največ primerov za pokvarjen prenosnik pripisujemo ravno pregrevanju procesorja in dejstvu, da se hladilnik, ki je vgrajen v prenosniku zamaže in...


Največ primerov za pokvarjen prenosnik pripisujemo ravno pregrevanju procesorja in dejstvu, da se hladilnik, ki je vgrajen v prenosniku zamaže in tako svojega dela ne opravlja kot bi moral. Ob uporabi hladilnika za prenosnik lahko te težave rešimo in podaljšamo življenjsko dobo prenosnika. COOLER MASTER je vodilno podjetje, ki vam lahko pomaga pri teh težavah. Hladilna podloga je elegantna rešitev. Težko je najti udoben način za uporabo prenosnika na mehkih podlagah, ne da bi se pregreval.

Računalnik postavimo na hladilno podlogo, ter ga povežemo z USB kablom s podlogo samo. Hladilna podloga omogoča uporabniku, delo na prenosniku kjerkoli, tako za mizo kot tudi v postelji. COOLERMASTER razume, da je udobje bistvenega pomena v teh situacijah.

S pomočjo COOLER MASTER hladilnikov dosežemo hitrejše delovanje procesorja, kot tudi daljše življenjsko dobo, saj bo le tako procesor deloval na optimalni temperaturi.

Garancija 2 leti
Primerno za prenosnike do 43,9 cm (17,3”)
Blagovna znamka COOLER MASTER
Stanje Novo
Zaloga Na zalogi

COOLER MASTER, hladilnik NotePal U2 PLUS, hladilnik za prenosnike do 17,3".

Barva: črna
Material: plastika, kovina, aluminij
Teža: 0.65 kg
Mere: 346 x 282 x 60 mm
Mere ventilatorja: 80 x 80 x 10 mm
Nastavitev moči ventilatorja: /
Glasnost ventilatorja: 21 dBA
USB priklopi: 1x USB 2.0
Primerno za prenosnike do dimenzije: 17,3"
Dodatno: /

HP Dell Toshiba Lenovo Acer Asus